Gerelateerde afbeeldingDe Law of Attraction is letterlijk een wet die zegt dat de vibratie die je uitzendt zorgt dat je ervaringen aantrekt met diezelfde vibratie. Zend je een vibratie uit van negativiteit (lage frequentie), dan zullen mensen en dieren daarop reageren.

De Law of Attraction gaat dus niet over woorden, maar vibratie. Het is niet een wet die je moet toepassen, deze is altijd van toepassing, zoals de aantrekkingskracht van de aarde en het aantrekken van een noordpool door een zuidpool bij magneten. Je manifesteert continu, alleen je bent geconditioneerd om te denken dat alles je overkomt. Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt.

Bewust manifesteren met de Law of Attraction bestaat uit vier stappen die, op de juiste wijze gehanteerd, tot het gewenste resultaat zullen leiden. Je kunt de Law of Attraction eenvoudig toepassen door middel van de volgende visualisatieoefening.

  1. Ga op een rustige plek zitten.
  2. Doe je ogen dicht en stel je voor wat je wil manifesteren. Maak het zo specifiek mogelijk! Vraag je af hoe het eruit ziet, hoe het ruikt, welke kleuren zie je, welke personen zijn erbij? Hou je aandacht bij het plaatje van WAT je wilt. Het gaat er NIET om te bedenken HOE je het wilt! Schrijf op een papiertje wat je hebt gezien en wat je voor je ziet. Zoek een plaatje op Internet van die auto, of dat huis, of hoe je er uit wil zien en print het uit. Bekijk het plaatje dagelijks, wekelijks of maandelijks. Zie het voor je als je op de fiets zit of ergens staat te wachten.
  3. Voel het. Voel hoe je je zou voelen nadat je wens is uitgekomen. Dit zorgt voor de juiste vibratie.
  4. Wees dankbaar, alsof je wens al is uitgekomen.
  5. Vertrouw het universum en laat los. Vraag je niet af hoe je wens gemanifesteerd moet worden, jouw taak is alleen exact aan te geven wat je wil.

Enkele tips

  • Laat je niet ontmoedigen! Als je bv. overgewicht hebt en jezelf slank voor je ziet en je ziet morgen nog geen resultaat, geef het Universum, God, de Bron (geef het maar een mooie naam) wel even de tijd om je wens te creëren.
  • Vraag om iets wat je echt diep van binnen wilt, iets wat resoneert met je.
  • Bedenk wat je WEL wilt! Dus stel je niet iets voor wat je niet wilt. Dan ligt de nadruk op dat wat je NIET wilt. Kijk maar wat er “in je hoofd” verschijnt als ik je vraag om niet aan een roze olifant te denken.

Wetenschapper Brian Rose over de Law of Attraction