InnerClarity is in 2011 door mij opgericht. Mijn naam is René Louwers, ik “werk” als docent in het MBO, de werkzaamheden vanuit InnerClarity doe ik in mijn “vrije” tijd. De missie van InnerClarity en mijn passie is het inspireren van mensen om in hun kracht te gaan staan.

Behalve vanuit InnerClarity ben ik als docent ook altijd bezig met het coachen van studenten en collega’s. Ik handel zoveel mogelijk vanuit mijn hart, waarbij ik dan meestal achteraf pas constateer dat ik technieken gebruik die ik tijdens diverse opleidingen en cursussen heb geleerd.

Nog even kort over mijn simpele leven. Behalve dat ik mijn hobby als coach en docent uitoefen ga ik in de tijd die ik voor mezelf heb gereserveerd vaak naar de sportschool, sta ik nogal eens als supporter naast het tennisveld om naar de (meestal erg spannende) wedstrijden van mijn dochter te kijken, filosofeer ik graag met mijn zoon en andere dochter, ga ik met mijn vrouw regelmatig uit eten, naar de bioscoop of een terrasje pikken en ga ik soms een potje poolen of darten met een paar goeie vrienden.

En da’s zo ongeveer mijn leven 🙂