Coaching

Coaching is een proces dat tot doel heeft mensen te ondersteunen om (vaak onbewuste) belemmeringen op te sporen en op te lossen. Coaching richt zich op het “hier en nu” in plaats van op het verre verleden of de toekomst. Een goede coach stelt zich niet op als “de expert”, maar meer als een facilitator van onderzoek en leren. Hiermee bedoel ik niet lesgeven: er is een enorm verschil tussen iemand lesgeven en hem/haar helpen onderzoeken en leren om zo de beste versie van zichzelf te worden.

“Een goede coach gelooft dat het individu altijd het antwoord op zijn eigen uitdagingen heeft, maar begrijpt dat hij met enige hulp eerder het antwoord kan vinden”


Voorbeelden van gewenste doelen waar ik als coach bij kan helpen zijn:

  • Verminderen van faalangst en vergroten van zelfvertrouwen
  • Verminderen van werkstress en vergroten van werkplezier
  • Vergroten van je plezier in het leven
Werkwijze 

De basis van mijn werkwijze ligt in de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Het NLP-model, zoals hiernaast te zien, is dan ook de basis van mijn coaching. Het is een zeer eenvoudige en effectieve manier om je uitgangssituatie in kaart te brengen. In sommige gevallen kan het gebruik van dit model je al een stuk dichter bij je gewenste situatie brengen.

Om tot optimale resultaten te komen maak ik verder, behalve van mijn intuïtie en humor, gebruik van zeer effectieve technieken uit de NLP, visualisatieoefeningen, meditatietechnieken, provocatieve coaching en boks-/verdedigingstechnieken. Daarbij is de keuze helemaal afhankelijk van je hulpvraag. 

Waarom een coach van InnerClarity?

Je zou jezelf ook kunnen afvragen: waarom niet? Vraag een kennismakingsgesprek aan en kijk of je er vertrouwen in hebt.

Een paar redenen om voor InnerClarity te kiezen:

  • Jarenlange ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Niet meer sessies van nodig

Het coachingstraject

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is, duidelijk te krijgen wat je hulpvraag is en of ik je daarbij kan helpen.
We spreken dan samen het aantal sessies af. De sessies duren 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van waar we mee aan de slag gaan.

Kosten

Particulieren en non-profit instellingen: € 60,- * per uur.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt de afspraak alsnog gefactureerd.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, duurt ongeveer 60 minuten en kost € 20,- *.
Als je besluit om met mij verder te gaan dan wordt dit bedrag met de kosten van de eerste sessie verrekend.

Kan ik iets voor je betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande link.

* Inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten
Mocht je heel hard hulp nodig hebben, maar heb je aanwijsbare redenen dat je financieel even in een dieptepunt zit, neem dan toch contact op. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.