Welkom!

Spendeer jij je leven voornamelijk aan OVERLEVEN? Angst en zorgen voor de toekomst, geblokkeerd door het verleden?

Jarenlang werd mijn leven bepaald door vastzittende “ouwe shit”, door wat “anderen” van mij vonden, ik leefde in mijn hoofd en achter een masker! Soms een masker van vrolijkheid, soms van arrogantie. Het masker was voor mij een strategie om te kunnen OVERLEVEN.

Zo’n 15 jaar geleden veranderde dat. Ik ging experimenteren en kwam tot diepe inzichten die mijn leven compleet hebben veranderd. Die ervaring en inzichten wil ik nu graag met jou delen.

Daarom heb ik een paar workshops ontwikkeld, waarin ik je in een groep wil begeleiden naar een simpeler leven en innerlijke helderheid.

Heb je door alle drukte en stress in en om je heen behoefte aan een vast moment om in een groep te leren tot rust te komen, schrijf je dan in voor de cursus “Inner Silence”.

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met een verandering die je graag zou willen zien in je leven? Of iemand die met je op zoek gaat naar de beste versie van jou? Vraag dan via het contactformulier een vrijblijvend gesprek aan. We kunnen dan kijken of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen.