InnerClarity is in 2011 door mij opgericht. Mijn naam is René Louwers, ik “werk” als docent in het MBO, de werkzaamheden vanuit InnerClarity doe ik in mijn “vrije” tijd. De missie van InnerClarity is het inspireren van mensen om in hun kracht te gaan staan, om zo een klein beetje bij te dragen aan een vreedzame wereld.

Behalve vanuit InnerClarity ben ik als docent ook altijd bezig met het coachen van studenten en collega’s. Ik handel zoveel mogelijk vanuit mijn hart, waarbij ik dan meestal achteraf pas constateer dat ik technieken gebruik die ik tijdens diverse opleidingen en cursussen heb geleerd.

InnerClarity, innerlijke helderheid, geeft aan wat mijn innerlijke staat is en wat ik jou en andere mensen graag wil geven. De weg die ik bewandeld heb om te komen waar ik nu ben was steil en soms héél pijnlijk. Ik ben over grenzen gegaan, maar heb daardoor veel angsten en demonen overwonnen en veel inzicht gekregen in wat ik als werkelijkheid ervaar. Het leven is veel simpeler geworden, een interessant schouwspel dat zich afspeelt als een film, zonder dat er een “ik” is dat ingrijpt.

Nog even kort over mijn eenvoudige leven. Behalve dat ik mijn hobby als coach en docent uitoefen ga ik in de tijd die ik voor mezelf heb gereserveerd vaak naar de sportschool, sta ik nogal eens als supporter naast het tennisveld om naar de (meestal erg spannende) wedstrijden van mijn dochter te kijken, filosofeer ik graag met mijn zoon en andere dochter, ga ik met mijn vrouw regelmatig uit eten, naar de bioscoop of een terrasje pikken en ga ik soms een potje poolen met een paar goeie vrienden.

En da’s zo ongeveer mijn leven 🙂